Giyim Mağazası ve Moda Markası Bulma Aracı

Aşağıda giyim mağazası ve moda markanız için isimler oluşturun.

Marka ve startup uzmanları tarafından hazırlanan bu kılavuz, şirket ismi bulma konusunda detaylı ve adım adım öğrenme şeklini size sunar.

Bu yazımız moda ve giyim markası ismi bulmaya dair kanıtlanmış yöntemleri öğrenmeniz için size rehber olacaktır. Aşağıda listelediğimiz 20’den fazla moda ve giyim markası fikri size ilham kaynağı olacaktır

Neden Moda Sektörü?

İstatiksel verilere baktığımızda moda endüstrisi 3.000 milyar dolarlık (3 trilyon dolar) ticaret hacmine sahip. Bu rakamlar dünyanın Gayri Safi Yurtiçi Hasılasının %2’si değerindedir. Bu da şüphesiz moda sektörünü var olan en büyük endüstrilerden biri yapar. 

Dünyanın en büyük moda markası, yaklaşık 122 milyar dolar değerindeki Louis Vuitton Moët Hennessy’dır. Şirket, Louis Vuitton, Fendi ve Dior gibi moda markaları için bağımsız bir mağaza zinciri işletmektedir. ABD merkezli en büyük moda markası ise Nike’dır. Nike’ın değeri ise yaklaşık 105 milyar dolar. 

Moda endüstrisinin e-ticaret pazarının 2025 yılına kadar 1.000 milyar doları aşacağı tahmin edilmektedir. Bu durum giyim ve moda sektörünü bilgili girişimciler için inanılmaz bir fırsat haline getiriyor. 

Nasıl Moda ve Giyim Markası İsmi Bulursunuz?

Moda ve giyim sektöründe pek çok köklü marka ile rekabet edebilmek için özgün ve potansiyel alıcıların dikkatini çekecek özel parçalar üretmelisiniz.

Tekstil ürünlerinde alıcıların ilk gördüğü şeylerden birisi marka adınızdır. Bu nedenle moda ve giyim markanız için akılda kalıcı bir isim bulmanız son derece önemlidir. 

Bununla birlikte 150 milyondan fazla kayıtlı .com alan adı var ve hala kullanılabilir durumda olan bir .com alan adı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.

Bu, giyim markanızı yaratırken beyin fırtınası yapmak için yeterince zaman ayırmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle, tüm süreci sizin için kolaylaştırmak için giyim mağazası ve moda marka adı oluşturucumuzu geliştirdik. Bu yazıda size giyim ve moda pazarında öne çıkacak mükemmel ismi bulmak için rehberimizi nasıl kullanacağınızı göstereceğiz.

Bir Giyim Markası için 28 Benzersiz İsim Fikri

Öncelikle isim araştırma sürecine başlarken ilham almak için birkaç akılda kalıcı isim örneği ile başlayacağız.

Aradığınız ismi bulma sürecini hızlandırmak için giyim ve moda markası isim oluşturucumuzu kullanmanızı öneririz. Giyim, kıyafet, aksesuar veya ayakkabı mağaza isminde kullanacağınız en iyi seçenekleri bulabilmek için ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşacağız.

Giyim ve moda markası isim oluşturucumuzun önerdiği 28 akılda kalıcı isim fikrini sizlere sunuyoruz.

  1. Cool Couture
  2. Urban Stock
  3. Fitted Stitch
  4. Revella
  5. Hourglass Jeans
  6. Clover Clothing Co.
  7. Runway Lingerie
  8. Porcelain Apparel
  9. Forester Flannels
  10. Finer Threads
  11. Lil’ Boss Jean Co.
  12. Wicked Stitch
  13. Monarch Attire
  14. Classic Threads
  15. Vigorics
  16. Loosely Fitted
  17. Teens In Trend
  18. Elegant Mode
  19. Evening Elegance
  20. Formal Allure
  21. Inner City Style
  22. La Forme
  23. Boho Belle
  24. Luxe Lingerie
  25. Admiralia
  26. Bright Boutique
  27. Always On
  28. Walk Gracefully

Türkiye’de En Popüler Giyim ve Moda İşletme İsimleri

Giyim ve modayla ilgili ürünleri sadece kıyafet ile sınırlandırmamak gerekir. Ayakkabı, çanta ve aksesuarlar da bu kategoriye dahil olan ve birçok işletmesi bulunan alanlardır.

Dolayısıyla Türkiye’de giyim ve moda alanında popüler olmuş firmaları incelemek, kendi işletmenizi isim verirken size ilham olacaktır. İşte türkiye’deki en ünlü moda markaları:

  1. LC Waikiki 
  2. Mavi 
  3. Koton 
  4. DeFacto 
  5. Zara 
  6. Adidas 
  7. Altınyıldız 
  8. İpekyol
  9. Vakko
  10. LC Waikiki
  11. Colin’s
  12. Levi’s
  13. İnci
  14. Derimod
  15. Kemal Tanca
  16. Civil
  17. Damat
  18. Süvari
  19. Aker
  20. Matmazel
  21. Louis Vuitton
  22. Flo
  23. Ayakkabı Dünyası
  24. Avva
  25. Lacoste
  26. Kiğılı
  27. Desa
  28. Jack & Jones
  29. H&M
  30. Mango
  31. Greyder
  32. LTB
  33. Kappa
  34. Sevenhill
  35. Sarar

Rakip İsim Analizi

Potansiyel moda ve giyim mağazası isimleri hakkında beyin fırtınası yapmanıza yardımcı olmak için sekiz başarılı giyim markasına bir göz atalım. Bu analizdeki isim seçme nedenleri ve sonuçları kendi moda ve giyim markası fikirlerinizi yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Asos

“As seen on screen”, yani televizyonda gördüğünüz gibi anlamını taşıyor. TV reklamları Y kuşağı için bir dijital pazar yeridir. İsimleri ve satış stratejileri ağırlıklı olarak bu yaş grubunu hedefliyor. Markaları ise bir kısaltmadan oluşuyor. Akılda kalıcı ve kısa bir isim.

Mudo

Diğer bir örnek ise Mudo. Kurucuları olan Mustafa ve Doğan isimlerinin ilk heceleri alınmış. Giyim veya moda ile ilgili bir anlam taşımıyor ancak hatırlaması kolay ve yaratıcı bir şirket ismi. Siz de isimlerin veya bazı ifadelerin kısaltmalarını değerlendirebilirsiniz. 

Vans

Kaykay anlamına gelen bir kelime olan bu marka, ayakkabı stili için benzersiz bir niş oluşturmayı başardı. İsim basit, anında tanınabilir ve hatırlanması kolay yani ideal bir kombinasyon. Bu isim, sadeliğin moda endüstrisinde genelde işe yaradığını gösteriyor.

Forever 21

Efsane gençlik. Bu isim, genç ve şık görünmek isteyen çok sayıda müşteriye hitap ediyor. Forever 21, onların trendlerini kullanarak çekici bir isim yarattı. Gördüğümüz gibi, unutulmaz giyim markaları yaratmanın farklı yolları var. 

Bazıları basit ve anlaşılırken, diğerleri kendilerini farklılaştırmak için benzersizliğe güveniyor. Modern ve akılda kalıcı moda ve giyim markası fikirleri yaratmak için sayısız yöntem deneyebilirsiniz.

Kemal Tanca

Türkiye’de önde gelen erkek giyim ayakkabı firmaları incelediğimizde karşımıza çıkan örneklerden birisi de Kemal Tanca’dır. Kemal Tanca işletmesine isim verirken kurucusunun adı ve soyadını kullanmış.

Zamanla popülaritesi artan bu firmanın isim konusunda doğru bir tercih yaptığını görmekteyiz. Zira moda sektöründe bu şekilde bir yaklaşım kaliteyi ve güveni simgeliyor. Bu konuda başarılı diğer bir örnek ise Sabri Özel. 

Avva

Sıradaki örneğimiz işletme isminde kısa bir kelime tercih eden giyim firmasıdır. Giyim firmasının ismini incelediğimizde ses tekrarlarından faydalanıp akılda kalıcı kısa ve yaratıcı bir isim bulduklarını görüyoruz. Nitekim reklam ve promosyonlarında da kullanılmaya oldukça müsait bir isimdir.

Kiğilı

Bu kez karşımıza kurucunun soyadıyla kurulmuş bir firma çıkıyor. Kiğılı erkek giyim firmaları arasında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birisidir. Aile soy ismini şirkete vererek bu anlamda bir tercihte bulunmuş ve başarıya ulaşmıştır. Bakıldığı zaman yaratıcı bir isim değil ancak marka hissi uyandıran bir giyim mağazası ismidir.

De Facto

2005 yılında kurulan ve dünyada 50’den fazla ülkede mağaza açan yerli giyim markalarından birisi de De Facto’dur. Türkçe olmayan bu kelimenin anlamına baktığımızda “gerçekte” veya “uygulamada” gibi  bir ifade karşımıza çıkıyor.

Dolayısıyla işletme ismi giyim veya modayla ilgili değil ancak oluşturduğu ses tekrarı müşterilerin işletmenin ismini akılda kalmasını sağlıyor.

Giyim ve Moda Markanıza İsim Vermek için 10 ipucu

Bu bölüm, bir giyim markası için mükemmel isimleri oluşturmanıza yardımcı olacak 10 uygulanabilir ipucu içerir. Bu listede, müşterileri için yenilikçi, etkili ve özgün değerler taşıyan bir giyim ve moda marka ismi  yaratmanın yollarını öğreneceksiniz. 

1) Mevcut Rakiplerinizi Analiz Edin

İsim fikirleri için beyin fırtınası yapmaya başlamadan önce, kendi pazarımızı ve benzer diğer giyim markalarını detaylı bilmemiz gerekiyor. Bu durum birçok girişimcinin giyim markası oluşturmaya başladıklarında gözden kaçırdığı önemli bir adımdır.

Sizinkine benzer on veya yirmi popüler moda ve giyim markasını listeleyerek başlayın. Pazarda rekabet edeceğiniz markaları düşünün.

Mevcut rakiplerinizi analiz ederken kendinize sormanız gereken sorulardan bazıları şunlardır:

  • Giyim ve moda şirketlerinin isimlerinde sıklıkla geçen herhangi bir kelime bulabildiniz mi?
  • Rakipleriniz benzer ad türleri kullanıyorlar mı?
  • Farklı olduğu için öne çıkan isimler var mı?

Bu konuda tam emin değilseniz makalemizdeki rakip isim analizi kısmından faydalanabilirsiniz.

2) Giyim Markanızı Konumlandırın

Giyim markanızı konumlandırırken iki temel seçeneğiniz vardır:

  • Giyim markanızı moda ve giyim pazarına uygun hale getirebilirsiniz.
  • Giyim markanızın pazarda öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Çok önerilmese de piyasada var olan moda markalarının isim stillerini kopyalayabilirsiniz. Hatta diğer şirketlerin kullandığı kelimeleri bile kullanabilirsiniz.

Bunu yaparken yasal olarak size sıkıntı çıkarmayacak isimler oluşturduğunuzdan emin olun.

Ancak sektörde öne çıkmak istiyorsanız, benzersiz kelimeler ve isim stilleri kullanmaya odaklanın. Adınızın diğer moda markalarından farklı olduğundan emin olun.

Moda ve giyim pazarında insanlar farklı olan ve öne çıkan şeyleri hatırlar. Bu yöntem giyim, aksesuar veya ayakkabı markanızı moda ve giyim pazarında başarı için konumlandırmanın en kolay yoludur.

3) İlhamı Başka Yerlerde Arayın

Piyasadaki diğer giyim markalarının isimlerini analiz etmiştik. Şimdi bunun ötesine geçme zamanı. İlham almak için farklı pazarlara ve nişlere yönelebilirsiniz. Sizinkinden farklı bir niş veya pazar seçmelisiniz.

Örneğin, güzellik ve kozmetik ürünlerini seçelim. İnsanların bu iki pazarda kullandığı isimlere bakalım.

Muhtemelen pek çok şirketin “pürüzsüz”, “mükemmel”, “parıltı”, “glow”, “çiçek” gibi kelimeler kullandığını fark edeceksiniz. Bu kelimelerden herhangi biri sizin giyim markanız için kullanılabilir mi?

Elbette kullanılır. “Glow” kelimesi, insanların kıyafetlerini giyerken nasıl hissettiklerini temsil edebilir. “Çiçek” kelimesi de benzer bir amaca hizmet edebilir. 

İlham almak için herhangi bir pazara veya nişe yönelebilirsiniz. Tüm zamanınızı nişinizdeki isimleri inceleyerek harcamayın.

4) Farklı İsim Verme Tekniklerini Deneyin

Adlandırma teorisinin temellerini anlamamız önemlidir. Dört ana isim türü vardır:

  • Tanımlayıcı (gerçek) adlar: Bu adlar, bir markanın ne yaptığını veya işlevlerini tanımlar. Buna kısaltmalar, baş harfler, kurucu adlar ve coğrafi adlar da dahildir. (örnek Teens In Trend, Luxe Lingerie, Ayakkabı Dünyası vb.)
  • İcat edilmiş (uydurma) isimler: Bu isimlerin gerçek bir anlamı yoktur. Ya tamamen uydurmadırlar ya da yabancı dillerden gelmektedirler. (örnek Vigorics, ASOS, Avva vb.)
  • Deneyimsel adlar: Bu işletme isimleri, markayı kullanma deneyimini tanımlar. Temel olarak, markanızın kıyafetlerini giyerken insanların ne aldığını gösterirler. (örnek Evening Elegance, Forever 21, D’S Damat vb.)
  • Çağrışım yapan isimler : Bu isimler giyim markalarını gerçek anlamda değil mecazi anlamda temsil eder. Markanın ne yaptığından çok neyi temsil ettiğini temsil ederler. (ör. Always On, Monarch Attire vb.)

5) Tanımlayıcı İsimlerin Ötesine Geçin

Kelime anlamı olarak açıklayıcı ve basit isimlerin giyim markası olarak kalabalık bir ve moda pazarında öne çıkmasını beklemeyin. 

Yeni bir giyim ve moda markası başlatırken basit tanımlayıcı isimlerin ötesine geçmenizi öneriyoruz. 

Giyim, aksesuar veya ayakkabı markanızı temsil etmek için kullanılabilecek benzersiz kelimeler, ifadeler ve metaforlar düşünün. Bu fikirler rakiplerinizden öne çıkmanıza yardımcı olacaktır.

6) İsim Fikirleriniz İçin Beyin Fırtınası Yapın

Şimdi, giyim ve moda markası fikirleriniz ile ilgili beyin fırtınası yapma zamanı geldi. Burada amacınız markanız denilince akla gelen kelime veya isimlerden oluşan bir liste oluşturmaktır.

Bu rehber için “couture”, “mode”, “alure”,  “giyim”, “trend” , “elegan” gibi kelimeler kullandık,. Bu kelimelerin giyim ve moda markaları ile ilgili olduğunu görebiliyorsunuz.

Siz de kendi markanız ile ilgili kullanılacak kelimelere karar veremediyseniz giyim ve moda marka ismi oluşturucumuzu kullanın. İşte beyin fırtınası sonrası giyim markası fikirlerimiz:

  • Teens In Trend, 
  • Elegant Mode, 
  • Evening Elegance, 
  • Formal Allure,
  • Inner City Style, 
  • La Forme, Boho Belle, 
  • Luxe Lingerie, 
  • Admiralia, 
  • Bright Boutique, 
  • Always On, 
  • Walk Gracefully
  • Zarif Mod, 
  • Akşam Zarafeti, 
  • Zarif Yürüyüş

7) Fikirlerinizden oluşan listeyi kısaltın

Olası giyim ve moda adı önerilerinin bir listesini oluşturduktan sonra fikirlerinizi analiz edin. Hatırlaması, hecelemesi veya yazması zor olabilecek isimleri kaldırın.

Marka değeri yüksek, kulağa hoş gelen, akılda kalıcı isimleri tutun ve marka değerlerinizi hedef kitlenize iletin.

8) Geri Bildirim Alın

Yaptığınız elemeler sonucunda  maksimum 10 harika giyim markası önerisinden oluşan bir listeniz olmalı. Artık geri bildirim toplamaya başlayabilirsiniz. 

Potansiyel müşterilerden veya sektörde çalışan insanlardan geri bildirim isteyin.

Genelde olumsuz görüş olan fikirleri eleyin.

9) Uygun olup olmadığını kontrol edin

Bu noktada, isimlerinizden herhangi birinin alınmış olması ihtimaline karşı, listenizde en az beş giyim markasına sahip olmak iyidir.

Markanızın ülkenizde bulunup bulunmadığını görmek için hızlı bir İşletme Adı Sorgulaması yaparak başlayabilirsiniz. Bunu yaparken, adın Ticari Marka tescili için uygun olduğundan emin olmak da iyidir.

Giyim markanız için alan adı kullanılabilirliğini de kontrol ettiğinizden emin olun. Bir web sitesi ve potansiyel olarak markanız için bir web mağazası oluşturmak için bir URL adresine ihtiyacınız olacak.

10) Markanızı Geliştirin

Giyim markanızı piyasaya sürmeden önce yapmanız gereken son bir şey daha var. İsimle uyumlu heyecan verici görsel ipuçları yaratmalısınız.

  • İsim logoda nasıl görünecek? 
  • Giyim markanız için hangi sloganı kullanacaksınız? 
  • Markanızın duygularını hangi renkler temsil ediyor?

Tüm unsurların birlikte çalıştığı uyumlu bir marka oluşturduğunuzdan emin olmalısınız. Bu adım için profesyonel bir grafik tasarımcıdan yardım almanızı öneririz.

Giyimimin veya Moda Markamın Alındığını Nasıl Anlarım?

Moda ve giyim markaları ticari markalar kapsamındadır. Oluşturduğunuz adın bir ticari marka kapsamında olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bir ticari markanın var olması için tescil edilmesi gerekmediğini unutmayın.

Sizinkiyle aynı ada sahip mevcut bir giyim veya moda markası varsa, ticari marka tescilli olmasa bile bir ticari marka tarafından korunuyor olabilir.

Bu işlemler özellikle deneyiminiz yoksa zor ve meşakkatli bir iştir. Bu adımı sizin yerinize yapması için bir ticari marka avukatı tutmak genellikle daha kolay ve hızlıdır.

Açıkça bir ticari marka kapsamında olan adları ortadan kaldırmak için bir ön arama yapabilirsiniz.

Ancak kesin olarak bilmek için, her zaman bir avukat tutmanızı öneririz. Bu size paraya mal olacak olsa da, sizi yolun aşağısındaki olası yasal sorunlardan kurtaracaktır.

İşletmeniz için Alan Adı Kontrolü Yapın

Bir moda markası yaratırken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer şey de alan adı kullanılabilirliğidir.

Moda marka adınız, eşleşen alan adı olmadan işe yaramaz. Giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarınızı online olarak satmak istiyorsanız bir web siteniz olması gerekir. Bunun için de web sitesi ismi bulma noktasında adım atmalısınız.

Sorun, uygun alan bulmanın giderek zorlaşmasıdır. Tam eşleşen .com alan adı zaten alınmışsa, giyim mağazası adı fikirleri için alan bulmanın iki basit yolu vardır:

  • Popülerlik kazanmakta olan alternatif alan adlarını kullanabilirsiniz. Seçeneklerden bazıları .co, .io, .fashion’dır.
  • Ek kelimeleri kullanabilirsiniz. Bunlar, kullanılabilir alan adları almak için adların başına veya sonuna eklediğimiz kısa kelimelerdir. Bazı popüler seçenekler, başlangıçtaki “the” ve “wear” veya “moda” kelimeleridir.

Kıyafet, ayakkabı ve aksesuar mağaza ismi oluşturucumuz, hangi alan adların kullanılabilir olduğunu size hemen söyler. Hatta .com alan adlarının ötesine geçer ve hangi alternatif alan uzantılarının kabul edilebilir olduğunu gösterir.

En Pahalı İzlenimi Veren Moda Markaları Nasıl Oluşturulur?

Moda markalarının genellikle isimlerini nasıl oluşturduklarına dair ilginç hikayeleri vardır. Dünyadaki bazı ünlü ve pahalı moda markalarına bakalım:

  • Prada, 
  • Balenciaga, 
  • Gucci,
  • Berluti, 
  • Burberry, 
  • Versace, 
  • Louis Vuitton 
  • Chanel.

Aynı zamanda kurucularının adını taşıyan iki ilginç marka var

Ralph Lauren

Ralph Lauren, Ralph Lifshitz’’ın ismiyle kurulan bir marka idi. Ancak marka ismi daha sonra değişti. Bir röportajda, gençken diğer çocuklar tarafından sık sık dalga geçildiği için soyadını bilerek değiştirdiğini açıkladı.

Yazması ve telaffuz etmesi daha kolay bir isim kullanmak istedi. Ve en önemlisi, potansiyel alıcılar tarafından alay konusu olmayacak bir isim istedi. Bu yüzden soyadını Lauren olarak değiştirdi.

Şirketi bugünkü büyük başarıya dönüştürmeyi başardığı için bunun doğru karar olduğunu söylemek güvenli.

Miu Miu

Bahsetmemiz gereken bir diğer ilginç isim ise Miu Miu.

Marka, aile şirketinden ayrılarak 1993 yılında kendi markasını kuran Prada ailesinin bir üyesi olan Miuccia Prada tarafından yaratılmıştır. Miu Miu adı, çocukluk takma adından gelmektedir.

Nike

Şimdi de kurucusunun adını taşımayan birkaç ünlü moda markasına bakalım. Dünyanın en büyük markalarından biri olan Nike ile başlayacağız. Nike, Yunan mitolojisinden geliyor.

Nike, Yunan zafer tanrıçasıdır. Nike, kazanma ve performansla ilişkilendirilmek istediği için bu çok anlamlı.

Hermès

Marka ismi için Yunan mitolojisine kullanan bir diğer marka ise Hermès. Hermes, Zeus’un oğlu olan bir olimpiyat tanrısıydı.

Hermes tanrıların temsilcisi ve habercisiydi. Hermes, ahlaki ve ilahi dünyalar arasında özgürce hareket eden olarak tanımlanır.

Ayrıca yolların ve gezginlerin koruyucusu ve hamisi olarak görülüyordu. Bu özellikler, markanın neyi temsil etmek istediği ile uyumludur.

Öğrendiğimiz gibi, premium markaların isimlendirme konusunda izlediği farklı yollar var. Umarım bu hikayeler size ilham verir ve kendinize ait unutulmaz bir moda markası yaratmanıza yardımcı olur.

Referanslar

  1. Global Fashion Industry Statistics (fashionunited.com)
  2. 31 Absolutely Stunning Fashion Industry Statistics & Facts (capitalcounselor.com)
  3. Kategori:Türk tekstil markaları – Vikipedi (wikipedia.org)

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Giyim markanız ile ilgili seçtiğiniz kelimelerin özgün taklitten uzak, yaratıcı olması gerektiğinden bahsetmiştik.

Moda markanız için teknik olarak herhangi bir harf ve kelimeyi kullanabilirsiniz, ancak göz önünde bulundurmanız gereken bazı sınırlamalar vardır.

Giyim markası seçiminizi belirleyen en önemli iki faktör şunlardır:
  • Kullanılabilirlik
  • Anlam

Oluşturduğunuz moda isimlerinin kullanılabilir olduğundan emin olmalısınız. Bir sonraki bölümde bu konuya daha derinlemesine gireceğiz. Şu an için bulduğunuz markayı yasal olarak kullanabiliyor musunuz bunu bilmelisiniz.

Bunun yanında marka isminizin ürünlerinize uygun olduğundan emin olmalısınız. Ve son olarak da bulduğunuz ismin başka dillerde olumsuz çağrışım içermediğini araştırmalısınız.

Gördüğünüz gibi, bir giyim markasına isim vermek, rastgele kelimeler ve ifadeler kullanmaktan daha fazlasıdır. Doğru stratejiye sahip olmak, markanıza uygun ve uygun isimler oluşturmanıza yardımcı olur.
Giyim ve moda markası oluşturucumuzu kullanmanızı ve bu makalede listelediğimiz adımları izlemenizi öneririz.

Metodoloji

İşletmeleri desteklemek için hangi adımları atıyoruz?

  • Kimler var?
    Deneyimli yazarlardan oluşan bir ekibimiz var:
    Uzman yazarlardan oluşan ekibimiz, tecrübelerini paylaşmak ve her büyüklükteki işletmeye yardımcı olmak için burada.
  • Neden yapıyoruz?
    Katma değerli içerik sunuyoruz:
    Bir şirket ismi bulma aracından daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz. Uzman ekibimiz, yeni işinizi kurmanıza yardımcı olacak destek kılavuzları, haberler, bloglar ve videolar oluşturma konusunda tutkulu ve yeteneklidir.
  • Nasıl yapıyoruz?
    Doğru bilgilerle:
    Editör ekibimiz her bilginin doğru olmasını sağlar ve yararlı, güncel istatistikler ile öneriler sunmak için en son sektör bilgilerini kullanır. Editör ekibimiz, metin yazarken asla işin kolayına kaçmaz ve zor işi yapay zeka araçlarına bırakmaz.
Yayın ilkelerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.
We use cookies to offer you our service. By using this site, you agree to our: çerez politikasını incele